Intakegesprek € 85,-

Consult 1 uur € 85,-

Pinnen of Contant betalen. Je krijgt direct een factuur mee naar huis voor je zorgverzekeraar. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de aard van je probleem.

Vergoeding Zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).  Hypnotherapie valt onder “alternatieve zorg” en wordt door (veel) verzekeraars  vergoed vanuit het aanvullende pakket. Wil je meer weten over de hoogte van vergoedingen voor hypnotherapie in 2019, klik dan op zorgwijzer 2019 voor meer informatie! Heb je nog andere vragen, bel/mail me gerust!

Tevens is mijn praktijk Hypnotherapie Rian van Strien ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut.

Beroepsbeoefenaren die ingeschreven staan in het RBCZ-register, zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ).

Voor meer informatie zie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Ook ben ik in de AGB-database van Vektis geregistreerd met zorgverlenernummer: 90-047053 en praktijknummer: 90-55657.

Kijk op www.hypnotherapie.nl  voor een overzicht van de betreffende zorgverzekeraars. Hypnotherapie valt onder alternatieve geneeswijze. Of je in aanmerking komt voor vergoeding is ook afhankelijk van je verzekeringspakket. Raadpleeg je polis en/of neem contact op met je zorgverzekeraar.