Hallo, mijn naam is Rian van Strien. Ik heb al 6 jaar een praktijk voor Hypnotherapie in Helmond.

10 jaar geleden heb ik,  na een zeer ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, namelijk het verlies van mijn middelste zoon, besloten om mijn eigen therapeut te worden.

Ik had zelf al goede ervaringen met hypnotherapie toen ik, jaren daarvoor in een burnout terechtkwam.

De bodem was onder mijn voeten weggeslagen door het plotselinge wegvallen van mijn zoon. In de krater waarin ik me bevond, ontstond de rest van mijn leven door het inzicht dat ik weer naar boven moest, naar het licht.

Door het volgen van de 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut, heb ik mezelf weer hervonden,  ben ik dichter bij mezelf gekomen, bij mijn bron van veerkracht die ik in me bleek te hebben. Het onderwijs, waarin ik tot die tijd werkzaam was, heb ik verlaten en ik ben me gaan richten op mijn herstel.

Als hypnotherapeute kan ik heel veel van mezelf kwijt. Ik kan nu mijn opgedane levenservaring en kennis over, met name allerlei vormen van verlies, gebruiken  en overdragen, om jou te helpen helen en de wegwijzer te zijn naar jóuw bron van veerkracht. Ik beschik daarvoor over verschillende technieken die ik afstem op jouw persoonlijkheid, wensen en hulpvraag, waaronder EMDR.

In ons onderbewuste zit ook onze creativiteit. Door deze aan te spreken, kunnen we intuïtieve verbindingen maken die ons in staat stellen onze problemen en beperkende overtuigingen te boven te komen en ons werkelijk potentieel te gaan leven.  

Word wie je bedoeld bent te zijn!

Rian van Strien

 

Bel of mail me voor een afspraak. Ik zie je graag in mijn praktijk!