Missie:

Ik leef vanuit veerkracht.  Ik heb geleerd om bij (voor mij) ingrijpende life-events steeds weer de stap tot transformatie te maken. Gewoon het accepteren en aanvaarden van de levenslessen die we allemaal krijgen. Dát is waar het om gaat. Het Já zeggen tegen dit leven, precies zoals het is, ondanks alles, ook ondanks alle gemis.

“What doesn’t kill you makes you stronger”

.

Júist bij ingrijpende life-events zoals bijvoorbeeld een scheiding, een verlies van baan, verlies van je ouder(s) of zelfs het verlies van je kind, biedt het leven je kansen om te groeien als mens.

Door creatief bezig te zijn en in beweging te blijven, ontdekken we onze innerlijke kracht en onze hulpbronnen. Deze hulpbronnen kunnen we gebruiken om daarmee moedig de stappen te nemen die genomen moeten worden.

Visie:

Door deze stappen te nemen, groeien we en dát is waar het om gaat. Groei, ontwikkeling, zelfacceptatie en uiteindelijk dus zelfmanifestatie. Het beste uit jezelf naar boven halen en een licht zijn voor anderen.

Voor mij is vertrouwen scheppen en goed aansluiten bij de cliënt het belangrijkste uitgangspunt. Dan zal mijn cliënt vanzelf geneigd zijn te volgen en uiteindelijk in staat zijn de draad van zijn leven weer op te pakken.

Door zelf creatief bezig te zijn en steeds bijscholingen te volgen, blijf ik alert en in ontwikkeling. Ik groei mee met mijn praktijk. Dát waar ik zelf in geloof, kan ik geloofwaardig overbrengen naar de ander. Zo zal mijn enthousiasme hopelijk voor velen aanstekelijk werken.

Geven is ontvangen