Mijn visie

Het leven beamen, ja zeggen, het accepteren en het aanvaarden begint met het Ja zeggen tegen dit leven, hier en nu in deze wereld, precies zoals die is, ondanks alles, ook ondanks alle gemis.

We moeten de moed in onszelf zien te vinden om de stap tot transformatie te maken.

Door  creatief bezig te zijn, ontdekken we onze innerlijke kracht en onze hulpbronnen.

Die kunnen we gebruiken om daarmee moedig de stappen te nemen die genomen moeten worden.

Door ze te nemen, groeien we en dát is waar het om gaat.

Ik zal mijzelf als therapeut verder  ontwikkelen door het contact met mijn cliënten.

Vertrouwen scheppen en goed aansluiten bij de cliënt is voor mij het belangrijkste uitgangspunt, dan zal mijn cliënt vanzelf geneigd zijn te volgen en uiteindelijk in staat zijn zelf de draad van zijn leven weer op te pakken.

Door zelf creatief bezig te zijn en bijscholingen te volgen, blijf ik alert en in ontwikkeling. Ik groei mee met mijn praktijk.  Dát waar ik zelf in geloof, kan ik geloofwaardig overbrengen naar de ander. Zo zal mijn enthousiasme hopelijk voor velen aanstekelijk werken.

Ik blijf op deze manier gecertificeerd door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

Rian van Strien

Hypnotherapie Helmond - Foto praktijk 1
Hypnotherapie Helmond - Foto praktijk 2